Salut tuturor, dacă vă întrebați de ce nu scriu atunci vreau să știți că nu găsisem până nu demult motiv, ceva special care să vă transmit vouă.
Chiar nu îmi place să pun ceva banal, ceva care o fac cu toții, posibil ce o să vă prezint acum vă este bine cunoscut însă pentru mine a fost o experiență extraordinară! Am înțeles că ”casa” poate fi acolo unde te afli, și că de mă veți pierde atunci cu siguranță mă veți găsi în Londra.

De ce Londra?  Păi acolo nu e scump totul? …. Astea sunt întrebările primite acum însă chiar îmi este un oraș de suflet, am rămas așa de impresionat încât nu mi-a luat mult ca să mă gândesc să mă mut cu traiul acolo în scurt timp, adică 2-3 ani maxim. Ce vă pot spune cu siguranță e că Londra e un oraș mare și frumos, prim ”mare” am în vedere P*$@€ț ce mare! E un oraș foarte busy, adică e viu,  multe naționalități și tot o dată o mulțime de oportunități. Am mai văzut orașe măricele cum ar fi București, Budapesta, Viena sau Bangkok însă așa un efect asupra mea a avut doar Londra.

Ce pot spune în calitate de turist, m-am speriat în prima zi, atât transport public nu am mai văzut… mult.. foarte mult… oraș atât de mare tot nu am mai văzut… e ceva de nedescris, e scump, chiar e foarte scump comparând cu prețurile din Moldova, cel puțin eu pe transport în 3 zile am cheltuit vre-o 20-25 lire echiv. a vreo 500-600 lei moldovenești. Oameni primitori și deschiși, poți cu ușurință să întrebi un necunoscut dacă ai nevoie de ajutor referitor la transport sau locație și da, sunt români mulți! foarte mulți! Cel puțin în Stratford româna o auzi la ori și ce colț.

Restul vă ofer posibilitatea să vedeți în galeria cu poze :
https://www.dimaiacovlev.com/portfoliu/london/