Salut tutror, deci după cum vedeți am fost și invitat la cuconada mireselor anul acesta, sincer a fost o experiență de neuitat, unde am înțeles că din mine speaker ca din lopată un aparat foto,  însă tot o dată știu că este fotoșopu care poate face din ori și ce ”lopată” un aparat foto funcțional 😀 .

Cel mai fain e atunci când fotoșopu singur pe tine te găsește și-ți propune să te modeleze, cam așa am început eu să merg la cursuri de dicție și public speaking, la Ilie Dercaci, fondatorul Profesional Speaker din R. Moldova.
M-am decis să fac acest pas pentru că am realizat o chestie, dacă nu îmi voi corecta cât mai curând posibil Skillurile mele de comunicare atunci voi rămâne la același nivel de lopată în comunicarea atât cu clienții prezenți cât și cu cei potențiali astfel rămânând fără muncă.

Acest articol nu e pentru a mă lăuda pe mine sau pe altcineva, e un gen de autocritică însă care include și o dovadă că indiferent ce se întâmplă, cât de tare nu te-ai ”lahani” fie și în public  avem unde crește, trebuie să tindem spre noi înălțimi,  să recunoaștem greșelile și imediat să începi a acționa !

Speaker la Cuconada mireselor

Pe 4 februarie am avut cea mai faină experiență în calitate de fotograf, să fiu speaker la cel mai tare eveniment dedicat mireselor în Moldova: Cuconada Mireselor organizat de Nicoleta Sergentu și Revista NUNTA by AURA ! Video Credits: Serghei FLhttp://www.dimaiacovlev.com/dumitras-la-cuconada/

Gepostet von Dima Iacovlev Photography am Mittwoch, 22. Februar 2017