Salut tuturor, m-am decis totuși și voi duce un blog pe site-ul meu în care voi împărtăși experiențele mele atât legate de job, fotografie cât și despre călătorii.

În vara anului 2016 doi prieteni foarte ne_buni m-au sunat și mi-au propus să mergem într-o călătorie destul de impunătoare însă cu un buget minim posibil pentru asta fiind nevoie doar de cumpărat biletele cu 2 luni înainte. Eu dacă sincer nu fusesem la mare timp de 4 ani și am decis că voi investi toți banii făcuți în 2016 în odihnă, chiar de îmi voi distruge bugetul financiar, cum s-ar spune ”Cine nu riscă nu bea șampanie”. Cam așa s-a primit cea mai tare călătorie pe care am avut eu vre-o dată. Călătoria unde prima dată am zburat cu avionul, prima dată am mers cu scuter-ul și m-am scăldat în ocean….. lista e lungă a lucrurilor pe care le-am făcut prima dată în această călătorie însă a meritat tot timpul și banii cheltuiți !

Ca destinații am avut 3 țări Zanzibar, India și Thailanda, mai exact în orașele DownTown, Mumbai, Kochi, Bangkok însă așa ne-a fost norocul că am zburat încă prin câteva mari orașe care ne-au pus la pământ cu frumusețea lor . Acestea fiind  Milano, Roma, Addis Abeba (Ethiopia), Dar Es Salam (Tanzania) și Dubai, ele fiind orașele prin care am avut escale.
6 oameni, 12 zboruri, 30mii kilometri, 3 destinații, 19 zile și peste 4000poze făcute cu telefonul, cam atât a durat vacanța de toamnă. E imposibil să scriu despre toate țările într-o postare pe blog, iată de ce voi scri câte un mic review fiecărui oraș, țară în care am fost.
Coming soon…